0:00

GALERIE FOTO Street Food Festival Iași la prima ediţie (23-25 septembrie), ZCH NEWS - sursa ta de informațiiStreet Food Festival Iași își deschide porțile, la finalul acestei săptămâni, între 23 și 25 septembrie, în Grădina Ansamblului Palas. Zeci de preparate din repertoriul mâncării stradale, beri artizanale din toate colțurile țării și vinuri alese special pentru acest eveniment își așteaptă degustătorii, pentru a le oferi o experiență culinară complet nouă. Atmosfera va fi completată de muzică live, dar și de o mulțime de surprize pregătite de organizatori. Accesul la festival se va face vineri între 12:00 și 23:00, iar sâmbătă și duminică între 10:00 și 23:00, intrarea fiind liberă.

„Suntem nerăbdători să interacționăm cu publicul ieșean, dar și cu cei din județele apropiate Iașiului. Ne-au contactat foarte mulți oameni din Botoșani, Bacău, Suceava, chiar și din Chișinău să ne spună că abia așteaptă să guste din preparatele delicioase care se vor găsi la Street Food Festival Iași. Rețeta evenimentului din grădina Ansamblului Palas este identică celei de la Cluj, așadar suntem siguri că vom avea parte de aceeași atmosferă și de aceleași produse de calitate, pe care vendorii noștri le vor oferi. Ne bucură, de asemenea, că beneficiem și de sprijinul unor parteneri de încredere precum Kaufland România, Silva și Palas Mall” – Nely Borza, Project Manager Street Food Festival.

Timp de trei zile, în Grădina Ansamblului Palas, vizitatorii se vor putea întâlni cu preparate culinare dintre cele mai diverse: de la pizza napoletană, la gulaș, quesedilla, preparate asiatice, pește, burgeri cu rețete deosebite, sandwichuri cu cele mai delicioase ingrediente și deserturi pentru fiecare gurmand, toate proaspete și create în spiritul Street Food. Nu vor lipsi nici berile artizanale și fie că sunt de tip IPA, Lager, nefiltrate sau albe și vin de la producători ca Zăganu, Sikaru, Hophead, Bere a la Cluj, Perfektum, Bereta TM sau Ground Zero, acestea oferă o experiență deosebită iubitorilor de hamei și completează perfect preparatele vendorilor de mâncare.

Programul celor trei seri este următorul:

Vineri, 23 septembrie

18:00 – Thrills

19:30 – Funkorporation

21:30 – Otherside

Sâmbătă, 24 septembrie

18:00 – Soul Serenade

19:30 – JazzyBit

21:30 – Groove Hug

Duminică, 25 septembrie

17:30 – Peter Sarik Trio

19:30 – Lucia

21:30 – Helen

Pentru mai multe informații despre festival, dar și despre vendorii prezenți la eveniment vă rugăm accesați pagina iasi.streetfoodfestival.ro.

Street Food Festival Iași (23 – 25 Septembrie 2016) este un eveniment realizat de Agenția Why Not împreună cu Asociația Management ++, prezentat de Kaufland România, partener principal: Silva, găzduit de Palas Mall și promovat de Kiss FM. (ZCH NEWS)

Articolul precedentDGASPC: Porți deschise în centrele de plasament din Neamț
Articolul următorFOTOGRAFII CICLATON, pe 5 octombrie, la Piatra Neamţ
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.