0:00

Știre actualizată. FOTO. Un bărbat cu picioarele strivite într-un utilaj agricol, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Bărbatul are ambele picioare amputate, ca urmare a strivirii, cu hemoragie masivă. El a fost preluat de o ambulanţă SMURD şi dus la UPU Piatra Neamţ, potrivit informaţiilor furnizate de Luminiţa Rozonschi, purtătorul de cuvânt al SAJ Neamţ.

Elicopter SMURD solicitat nu a putut veni din cauza condiţiilor meteo.

Pompierii l-au scos pe bărbatul prins într-un heder pentru porumb, dar acesta avea membrele inferioare prinse în partea din față a utilajului şi amputate.

Victima era constientă și a fost predată echipajului SMURD TIM pentru acordarea îngrijirilor medicale.  După stabilizarea victimei, echipajul SMURD a transportat-o la UPU Piatra Neamț.

Dosar penal pentru vătămare din culpă

Știre actualizată. FOTO. Un bărbat cu picioarele strivite într-un utilaj agricol, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoliţiştii au deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în acest caz, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra Neamţ.

“Din cercetările preliminare efectuate de polițiști a reieșit că, în timp ce un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Girov, efectua lucrări, pe un teren agricol din localitatea Ștefan cel Mare și-ar fi prins membrele inferioare în melcul combinei“, a precizat subinspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Știre iniațială. În această dimineaţă, 2 decembrie, un bărbat şi-a prins piciorul într-un utilaj agricol, în satul Duşeşti, comuna Ştefan cel Mare, din judeţul Neamţ.

Din primele informaţii piciorul acestuia a fost strivit în totalitate dar nu se cunoaşte cu exactitate starea acestuia.

Potrivit IPJ şi SAJ Neamţ, o ambulanţă a pornit către accidentat şi a fost solicitat elicopterul SMURD pentru transportul victimei.

Vom reveni cu detalii.

Angela Croitoru

Articolul precedentAutoturism de lux furat în Olanda găsit la Târgu Neamţ
Articolul următorCele mai multe noi infectări COVID 19 din Nord-Est, în Neamţ
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.