0:00

Autoturism de lux furat în Olanda găsit la Târgu Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii de investigații criminale din Neamț, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, au efectuat o percheziție, în Târgu-Neamț, marţi, 30 noiembrie. În cadrul acesteia au găsit şi confiscat un autoturism de lux ce figura furat de pe teritoriul Olandei.

Autoturismul, înmatriculat în Olanda, figura ca furat din această ţară din data de 20 aprilie anul acesta. În cadrul percheziţiei au fost ridicate mai multe documente şi înscrisuri ce aveau legătură cu maşina de lux, acestea urmând să fie probe în dosarul penal deschis de poliţiştii.

Potrivit IGPR, doi bărbaţi din Târgu Neamţ au fost audiaţi la sediul I.P.J. Neamţ, aceştia fiind cercetaţi în stare de libertate pentru tăinuire. Ancheta poliţiei urmează să stabilească întreaga activitate infracțională.

Percheziţia a avut loc în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii infracţiunilor de furt şi trafic de autovehicule de lux.

La activități au participat polițiști de ordine publică, criminaliști din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț și luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Neamț.

Angela Croitoru

Articolul precedentFemeie de 27 de ani, inconştientă, scoasă de pompieri din casă
Articolul următorȘtire actualizată. FOTO. Un bărbat cu picioarele strivite într-un utilaj agricol
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.