0:00

Actualizare: În urma acțiunii derulate de polițiști, ieri dimineață, pentru reducerea riscului rutier, au fost aplicate 68 de sancțiuni pentru încălcări ale legislației rutiere.

Dintre acestea, 9 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 25 pentru neutilizarea centurilor de siguranță, 2 pentru neacordarea de prioritate pietonilor, 2 pentru nesemnalizarea schimbării direcției de mers și 30 pentru alte abateri de la normele rutiere.

Polițiștii au reținut în vederea suspendării 2 permise de conducere și au reținut 5 certificate de înmatriculare.

Știre inițială: În această dimineață, 5 aprilie, polițiștii rutieri din IPJ Neamț desfășoară o amplă acțiune pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere pe principalele artere din Piatra Neamț.

Sunt filtre pe căile rutiere de intrare și ieșire din localitate, în zonele pretabile la manifestarea unui comportament agresiv în trafic și în punctele cu risc rutier ridicat.

Știre actualizată. Controale în trafic la Piatra Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn perioada 1 ianuarie – 4 aprilie 2022, în Piatra Neamț au avut loc 16 accidente de circulație, soldate cu o persoană decedată, 3 rănite grav și 14 rănite ușor. Principalele cauze de producere a acestora au fost neacordarea de prioritate pietonilor sau altor autovehicule, abaterile săvârșite de pietoni, nerespectarea semnificaţiei culorii semaforului electric sau viteza neadaptată la condițiile de drum.

Angela Croitoru

Articolul precedentÎncepe recensământul circulației rutiere
Articolul următorVicepreședintele CJ Suceava acuzat de DNA că a primit mită de 40.000 de euro
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.