0:00

Știre actualizată. Autoturism lovit de tren: două persoane rănite, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Copilul de 7 ani va fi transferat cu elicopterul la un spital din Iași. “Un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere din cadrul Detașamentului Târgu Neamț va acționa pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor la aterizarea/ decolarea unui elicopter SMURD pe stadionul Cetatea din orașul Târgu Neamț. Elicopterul va prelua și transporta băiatul de 7 ani (victimă din accidentul feroviar de la Timișești) la un spital în municipiul Iași“, a anunțat ISU Neamț.

Cealaltă victimă, tânăra de 23 de ani, va fi transportată de echipajul SMURD TIM, din cadrul Detașamentului Piatra Neamț, la UPU Piatra Neamț.

Actualizare: „Până la sosirea forțelor de intervenție, participanții la trafic au scos din interiorul autoturismului un băiat în vârstă de 7 ani. Băiatul, inconștient, a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la CPU Târgu Neamț.
Pompierii au acționat pentru descarcerarea conducătoarei auto. Femeia de 23 de ani, inconștientă, după ce a fost scoasă din autoturism, a fost predată unui echipaj SAJ în vederea transportului la CPU Târgu Neamț”,
a completat ISU Neamț

Actualizare: Accident a avut loc în jurul orei 07.40. „În urma cercetărilor preliminare efectuate de polițiști a rezultat că trenul Regio, care circula pe ruta Pașcani-Târgu-Neamț, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de o tânără, în vârstă de 23 de ani, din localitatea Timișești, în condiții ce vor fi stabilite în cursul cercetărilor.

Echipajul medical sosit la fața locului a preluat două victime, tânăra de 23 de ani și un minor de 7 ani, pasager în același autoturism”, menționează un comunicat al ISU Neamț.

Știre inițială: Un accident de circulație la nivel cu calea ferată a avut loc în zorii zilei de azi, 14 decembrie, în localitatea Timișești. Un autoturism în care se aflau două persoane a fost surprins de tren.

Sunt două victime, conform ISU Neamț. Ceilalți participanți la trafic au reușit să scoată copilul din mașină. Acesta este inconștient, dar are semne vitale, fiind transportat la Spitalul Târgu Neamț. Femeia a rămas încarcerată, iar pompierii lucrează pentru degajarea acesteia.

Vom reveni cu amănunte.

Știre actualizată. Autoturism lovit de tren: două persoane rănite, ZCH NEWS - sursa ta de informații

(G. S)

Foto: ISU Neamț

Articolul precedentLotul “Robmet“, sărbători de iarnă după gratii
Articolul următorSalariile scot profesorii la protest, la Parlament
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.