0:00

Lotul “Robmet“, sărbători de iarnă după gratii, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMagistrații din cadrul Tribunalului Neamț au dispus prelungirea arestării preventive pentru cele trei persoane din conducerea firmei pietrene Robmet. La propunerea procurorilor DIICOT Neamț, în ședința de azi, 13 decembrie, judecătorul de drepturi și libertăți a hotărât ca administratorul firmei, Cucu Radu, să rămână după gratii în următoarele 30 de zile, măsura fiind valabilă de la 20 decembrie până la 18 ianuarie 2023.

Aceeași decizie a fost luată și pentru fiul său, Cucu Iosiv Richard, și managerul de vânzări al firmei amintite, Mereuță Carmen. Hotărârea instanței de fond nu este definitivă și poate fi atacată la Curtea de Apel Bacău în termen de 48 de ore.

Trebuie spus faptul că cei trei formulaseră o acțiune pe rolul instanței, prin care cereau înlocuirea arestului preventiv cu arestul la domiciliu. Cauzele au fost reunite și judecătorii au decis: “Respinge, ca nefondate, cererile inculpaților de înlocuire a măsurii arestării preventive cu măsura arestului la domiciliu (cereri formulate în dosarul nr. 4253/103/2022, reunit la dosarul de față)“, conform Tribunalului Neamț.

Mai multe detalii puteți citi aici.

(G. S.)

Articolul precedentVideo. Locuință mistuită de foc, proprietarul a ajuns în spital
Articolul următorȘtire actualizată. Autoturism lovit de tren: două persoane rănite
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.