stela popescuCunoscuta actriță Stela Popescu va vizita școlile din Cârniceni și Țigănași (Iași) pentru a vorbi elevilor despre importanța cărților și a lecturii, în cadrul unui eveniment prilejuit de donarea a 2.000 de cărți care vor ajunge în mâinile elevilor din comuna Țigănași.

Donația de carte va avea loc joi, 15 octombrie, în cadrul a două evenimente consecutive organizate la Şcoala cu clasele I-VIII din localitatea Cârniceni (ora 11) și la Școala „Costache Antoniu” din localitatea Țigănași (ora 12).

În cadrul evenimentelor, pe lângă intervenția actriței Stela Popescu, Smaranda Nicolau – actriță și pedagog teatral, va ține un moment de lectură interactivă pentru copiii prezenți. Evenimentul organizat în județul Iași face parte din programul național de lectură “Cărţile copilăriei”, iniţiat de Asociația Curtea Veche și cuprinde alături de oferirea volumelor şi înființarea de cluburi de lectură, vizite în şcoli şi centre pentru copii, întâlniri cu părinţi, profesori şi elevi şi ateliere de lectură în librării.

Echipei Asociației Curtea Veche s-au alăturat cu donații reprezentanții Azomureș și Agricola 96 SA. Totodată, elevii vor primi, din partea Herlitz România, și câte un set de rechizite școlare. (M. TEODOROF)

Articolul precedent“Climatul normal de viaţă” în cartierul Văleni în atenţia Primăriei şi Prefecturii
Articolul următorŞtii măsurile de securitate pe care trebuie să le iei când foloseşti internetul?
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.