STANA
STANA

Mijlocaşul Daniel Stana a început pregătirea pentru noul campionat sub comanda antrenorului Leo Grozavu la FC Botoşani. El a plecat de la Piatra Neamţ liber de contract, deoarece înţelegerea cu Ceahlăul a expirat la finele campionatului trecut.

Angelo Massone, acţionarul majoritar al echipei pietrene, a promis că activitatea în clubul pietrean va continua, dar nu a alocat niciun leu pentru ca sediul clubului, proprietate a Primăriei Piatra Neamţ, să fie rebranşat la reţeaua de electricitate, la cea de gaz, sau pentru reluarea alimentării cu apă caldă.

În schimb s-a înţeles cu preşedintele Viorel Măstăcăneanu ca acesta să rămână preşedintele Consiliului de Administraţie şi să revină asupra deciziei de a demisiona din funcţie.

MĂSTĂCĂNEANU şi MASSONE
MĂSTĂCĂNEANU şi MASSONE

„Încă nu s-a luat o decizie privind înscrierea echipei în Liga a II-a. Domnul Massone a plătit o parte din restanţele salariale, pentru a nu-i pierde pe unii dintre jucători ce puteau deveni liberi de contracte: Chitoşcă, Ştefănescu şi Popadiuc, iar săptămâna viitoare vom discuta situaţia financiară a clubului”, a declarat Viorel Măstăcăneanu care rămâne în continuare preşedintele C.A. al FC Ceahlăul SA.

În ceea ce-l priveşte pe Angelo Massone, acesta are pe rol un proces la Comisia de Disciplină a FRF, fiind chemat în faţa juriştilor de Comisia Centrală a Arbitrilor pentru ameninţările proferate la adresa brigăzii ce a arbitrat partida dintre Ceahlăul şi Viitorul Constanţa, din returul campionatului trecut, meci jucat la Piatra Neamţ şi încheiat cu scorul de 1-2. Cauza a fost amânată pe data de 17 iunie. (Mihai STOIAN)

2 COMENTARII

  1. Tot nu au inteles Italieni majoritari> chemati in fruntea clubului acelasi om care a falimentat clubul….. nu ati inteles nimic…. la-ti demis din functie… si il chemati inapoi…. rusine, rusine

Comments are closed.