0:00

Spitalul Judeţean Neamţ: Investigaţii imagistice gratuite din noiembrie, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiSpitalul Judeţean de Urgenţă Neamţ demarează investigaţiile imagistice gratuite, cu începere de la data de 1 noiembrie.

Acestea se vor efectua prin Ambulatoriul Integrat al Spitalului Județean (Policlinica) și Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală – Computer Tomograf (amplasate la parterul Pavilionului Chirugical – Unitatea de Primiri Urgențe).

Investigatiile se vor realiza pe baza de recomandare de la medicul de familie și/sau medicul specialist, în limita fondurilor alocate.

Mai multe detalii, în comunicatul de presă al SJU Neamţ:

“Urmare a demersurilor făcute de către Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț, cu largul concurs al Consiliul Județean Neamț și al conducerii Casei Județene de Sănătate Neamț, începând cu data de 01.11.2015, prin Ambulatoriul Integrat al Spitalului Județean (Policlinica) și Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală – Computer Tomograf (amplasate la parterul Pavilionului Chirugical – Unitatea de Primiri Urgențe ) se vor efectua investigații imagistice gratuite cuprinzând următoarele servicii:

  1. Ecografie general – Ambulatoriul Integrat al Spitalului Județean (Policlinică).
  2. Radiografii – Ambulatoriul Integrat al Spitalului Județean (Policlinică).
  3. Radioscopii (Fluoroscopii) – Laboratorul de Radiologie și Imagistică Medicală( amplasat la parterul Pavilionului Chirugical).
  4. Investigatii de Computer Tomografie – Computer Tomograf (amplasat la parterul Pavilionului Chirugical- Unitatea de Primiri Urgențe ).

Investigatiile se vor realiza pe baza de recomandare de la medicul de familie și/sau medicul specialist, în limita fondurilor alocate în intervarul orar 07.00 – 13.00, cu excepţia zilelor libere și a sărbătorilor legale”. (ZCH NEWS)

Articolul precedentTÂRGU NEAMŢ: Vânătoare de aleși locali incompatibili
Articolul următorColegiul de Informatică Piatra Neamţ, premiat la Bruxelles!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.