informatica premiu 01 daniela neamtuColegiul Național de Informatică Piatra Neamț a primit, joi, 15 octombrie, premiul ”Școala antreprenorială 2015” (The Entrepreneurial School Award), alături de alte 10 şcoli de prestigiu, din 10 state europene (Danemarca, Finlanda, Germania, Grecia, Italia, Norvegia, Polonia, Portugalia, Slovacia și Marea Britanie).
Distincțiile au fost acordate de organizația Junior Achievement (JA) Europe în urma unei evaluări, realizate la nivel național și european, a celor mai bune unități de învățământ în domeniul educației antreprenoriale.
”Este un premiu care ne onorează, dar ne și obligă să promovăm valorile, spiritul inovator antreprenorial și, nu în ultimul rând, bunele practici însușite de la colegii europeni. Misiunea organizației noastre este să creăm cetățeni europeni, competitivi pe piața muncii, să dezvoltăm aptitudini pentru angajare și mai ales spiritul inovator specific mentalității antreprenoriale. Facem asta prin proiecte și parteneriate naționale și internaționale în medii educaționale și de afaceri. Prin ele dezvoltăm competențe profesionale IT, de cetățenie activă, de comunicare și leadership”, a declarat Daniela Neamțu, directoarea Colegiului Național de Informatică din Piatra Neamț.

Premierea a avut loc în cadrul unei ceremonii la sediul Parlamentului European (PE) din Bruxelles.(ZCH NEWS)

Alte detalii şi fotografii, AICI.

Articolul precedentSpitalul Judeţean Neamţ: Investigaţii imagistice gratuite din noiembrie
Articolul următorTragedii pe şosele: doi bărbaţi decedaţi în accidente rutiere!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.