accident mortal 04Doi bărbaţi, unul de 83 de ani şi celălalt de 52 de ani au murit, în ultimele 24 de ore, în accidente rutiere în judeţul Bacău.

Primul dintre tragicele evenimente s-a produs pe 15 octombrie, la ora 19.30, pe strada Costache Negri din Târgu Ocna. “Un tânăr de 21 de ani, din Moinești, care conducea un autoturism pe strada Costache Negri, din Târgu Ocna, a efectuat schimbarea direcţiei de mers prin viraj la stânga şi a pătruns pe o stradă secundară, unde a surprins şi accidentat un bărbat de 83 de ani, care se afla întins pe carosabil”, se precizează în comunicatul Poliţiei Bacău. În urma evenimentului rutier s-a înregistrat decesul bărbatului de 83 de ani. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

O oră şi jumătate mai târziu, un alt bărbat a murit în accident rutier produs pe D.N. 2, în localitatea Valea Seacă, la nici o zi de la un eveniment încheiat la fel de tragic. “Un bărbat de 54 de ani, din Bacău, care conducea un autoturism în localitatea Valea Seacă, a surprins și accidentat un localnic de 52 de ani, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis şi fără să se asigure. În urma accidentului a rezultat decesul pietonului”, se menţionează în acelaşi comunicat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negativ. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă. (ZCH NEWS)

Articolul precedentColegiul de Informatică Piatra Neamţ, premiat la Bruxelles!
Articolul următorComitetul Local de Dezvoltare a Parteneriatului Social şi-a desemnat conducerea
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.