0:00

Ajuns pe prima pagină a presei naționale în urma unor povești cu plusuri la inventar și înregistrări erotico-medicale, Spitalul orășenesc ”Sf. Dimitrie din Târgu Neamț încearcă să dovedească că este, totuși, o instituție medicală a cărei grijă se îndreaptă cu precădere către pacienți.

Spitalul din Târgu Neamţ – sugestii şi reclamaţii direct pe adresa managerului, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiManagerul, dr. Alexandru Pătraşcu încearcă o comunicare mai directă cu aceștia prin email: „Aşteptăm propuneri, sugestii, sesizări şi reclamaţii de la toţi pacienţii şi nu numai, pentru a comunica mai bine şi de a rezolva unele probleme. Consider că acest canal de comunicare este necesar pentru toţi, este în interesul instituţiei şi al pacienţilor. Şi de ce nu, chiar şi al cadrelor medicale. Poate nu voi reuşi să răspund în timp util întrebărilor sau propunerilor, dar cu siguranţă nu voi întârzia mult cu răspunsurile. Voi fi deschis la toate propunerile şi sugestiile ce le voi primiri, şi totodată, voi ţine cont de nemulţumirile ce mi se vor aduce la cunoştinţă.

Adresa la care pacienții îl pot interpela pe manager este [email protected]

(C.T.S.)

Articolul precedent12 ong-uri propun „Decalogul pentru sănătate”, pentru redresarea sistemului medical românesc
Articolul următorFemeie lovită în plin când traversa bulevardul Traian, mașină proptită în țeava de gaz dintr-o curte
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Dacă era mail-ul la vreo asistentă voluntara i-ar fi scris și frumosul de Apostoaie!😁😁😁Este o vorbă veche românească legată de omul fudul…

Comentariile sunt închise.