În această seară, 18 mai, o femeie, în vârstă de 66 de ani, din Piatra-Neamț, a fost lovită în plin, în timp ce traversa pe trecerea pentru pietoni de la troița de pe bulevardul Traian, din municipiul Piatra-Neamț.

Mașina care a lovit-o venea dinspre strada Dr. Gheorghe Iacomi și șoferul a făcut stânga, pe bulevardul Traian, moment în care a accidentat femeia. Aceasta a fost rănită și a fost transportată cu ambulanța la UPU Piatra Neamț, aflată la circa 200 de metri.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț au făcut cercetările la fața locului și au stabilit că femeia traversa regulamentar când a fost lovită, iar șoferul, un pietrean în vârstă de 50 de ani, nu consumase alcool, rezultatul etilotestului fiind negativ. În cauză a fost deschis dosar penal de vătămare corporală din culpă, potrivit IPJ Neamț.

La câteva minute de la acest accident, un alt șofer a ajuns cu mașina în curtea unui localnic din Săvinești și s-a oprit într-o țeavă din gaz.

La incidentul de pe strada Chimiei au fost trimiși pompierii de descarcerare și paramedicii de la Piatra Neamț. N-a fost nevoie de intervenție, întrucât șoferul nu pățise nimic. Nu existau scurgeri de gaz din țeava atinsă, iar pompierii au rămas să prevină un eventual incendiu până la sosirea echipei de intervenție a furnizorului, potrivit ISU Neamț.

(C.I.)

Articolul precedentSpitalul din Târgu Neamţ – sugestii şi reclamaţii direct pe adresa managerului
Articolul următorInfectat cu Covid, preotul de la Bradu, Grințieș, a murit