Părintele Nicolae Apetroae, parohul de la biserica din satul Bradu, comuna Grințieș, a murit în spital, ieri, 18 mai, după ce s-a infectat cu Covid luna trecută. Preotul a fost primul și singurul caz din comună de infecție cu noul coronavirus, iar după ce-a fost confirmat, familia sa a stat în izolare, timp de 14 zile.

Astăzi, sicriul cu trupul neînsuflețit va fi adus în localitate și înhumat.

Iubiți credincioși, înmormântarea Părintelui Nicolae (Parohia Bradu , jud. Neamț) va avea loc mâine, după ora 13 la mormânt (afară). Îndemnul meu și al Părintelui Protopop pentru frățiile voastre este să-l întâmpinăm în stradă sau în fața Bisericii cu o floare în mână. Sfânta Liturghie se va săvârși începând cu ora 10 mâine dimineață!”, a scris, pe Facebook, preotul Ioan Irina, de la Parohia Bistricioara.
Astăzi suntem cu toții în doliu pentru că s-a stins din viață Preotul Nicolae Apetroae”, este mesajul comunității din Grințieș, postat pe pagina de Facebook, ieri, imediat ce s-a aflat că părintele a decedat. ”Părintele era un om iubit și va rămâne mereu în memoria sătenilor lui ca un îndrumător, duhovnic, ctitor, prieten și mai ales, un spirit răzbătător.Suntem alături de familie și ne prezentăm respectuos condoleanțele. Odihnește-te în pace părinte drag!”.

C.M.

1 COMENTARIU

  1. SI la fețele bisericești covidul atacă nu alege pe cineva anume, dacă te ferești de el scapi de nu , la cimitir !!

Comments are closed.