reclama autocenter

Consiliul de Administraţie (CA) al Federaţiei Române de Handbal (FRH) a decis luni, 18 mai, modul de încheiere a sezonului 2019/2020 în Divizia A. Potrivit acestei hotărâri, formaţia HCF Piatra Neamţ poate participa la un turneu final de promovare, alături de alte 7 adversare, miza fiind ocuparea unuia dintre primele trei locuri.

  • “Cu 12 voturi pentru și 4 voturi împotrivă (Tadici, Nurhan Ali, Pavel, Evi) se aprobă închiderea clasamentelor în seriile Diviziei A – masculin și feminin conform clasamentului actual, cu criteriile de departajare finală.
  • Cu 14 voturi pentru și două voturi împotrivă (Tadici, Bejinariu) se aprobă ca promovarea să se realizeze în urma disputării unui turneu final, la care să participe cele mai bine 8 echipe clasate în clasamentul aprobat anterior, turneu ce se va desfășura după minim 30 de zile de la reluarea antrenamentelor în sală.
  • Se aprobă în unanimitate varianta fără retrogradare.
  • Se aprobă în unanimitate ca, în urma turneelor de promovare, la feminin să promoveze primele 3 echipe și la băieți primele două echipe, iar în cazul în care acestea nu pot onora participarea în Liga Națională, să aibă dreptul de a se înscrie restul echipelor, în ordinea clasării la turneul de promovare”, potrivit deciziei CA al FRH.

Conform clasamentelor publicate pe site-ul FRH, pot participa la turneul final feminin de promovare următoarele 8 echipe: CSM Galaţi, HCF Piatra Neamţ (A), Neptun Constanţa, Ştiinţa Bucureşti (B), Dacia Mioveni, Activ Prahova Ploieşti (C), Crişul Chişineu-Criş şi CSM Târgu Mureş (D). Ce alte hotărâri a mai adoptat CA al FRH puteţi citi AICI. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: HCF Piatra-Neamţ)

Articolul precedentInfectat cu Covid, preotul de la Bradu, Grințieș, a murit
Articolul următorScandal și ”răzbunare” cu geamuri, uși și garduri distruse
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.