reclama autocenter

Polițiștii din Roman au reținut 3 bărbați ieri, 18 mai, iar astăzi îi vor prezenta unui procuror din cadrul Parchetului, cu propunerea de luarea  aunei măsuri preventive. Ei sunt acuzați de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu, distrugere, ameninţare și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

”Din investigațiile desfășurate s-a stabilit faptul că, la data de 18 mai, în timp ce un tânăr de 21 de ani, din județul Arad, se afla pe o strada din municipiul Roman, ar fi fost lovit de către un bărbat de 26 de ani”, a declarat agentul Georgiana Moșu, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț. ”Ulterior, tânărul din Arad ar fi revenit împreună cu alți doi bărbați de 26, respectiv 46 de ani, din municipiul Roman și ar fi pătruns în curtea imobilului ce aparține unui bărbat de 55 de ani, unde ar fi distrus o porțiune din gard, un geam precum și usa de acces în imobil. De asemenea, cei trei ar fi adresat amenințări cu acte de violență locatarilor imobilului”.

C.M.

 

Articolul precedentDecizie FRH: Turneu final, la care poate participa şi HCF Piatra-Neamţ, pentru promovarea în Liga Florilor
Articolul următor19 mai – A treia zi consecutivă fără nici un caz nou confirmat COVID-19