Spectacole de suflet oferite pietrenilor de Mihaela Stoica, ZCH NEWS - sursa ta de informații

* În ajunul Sf. Andrei, candidatul ARD la Colegiul 2 Camera Deputaților a oferit în dar pietrenilor un spectacol susținut de Cătălin Crișan, Anastasia Lazariuc și Sofia Vicoveanca

Pentru a demonstra că o campanie electorală nu înseamnă numai afișe promoționale și, eventual, atacuri la adversari, Mihaela Stoica a venit cu alt gen de acțiuni, care se înscriu în linia pe care și-a structurat campania electorală – de suflet. Candidatul ARD pe Colegiul 2 Camera Deputaților a oferit în dar pietrenilor un spectacol, ce a avut loc la Casa de Cultură din Piatra Neamț, la care intrarea a fost gratuită. Publicul mai tânăr a avut prilejul de a asculta acordurile care au încântat tinerețea părinților, iar cel trecut de vârsta primei tinereți și-a adus aminte că, odată, muzica era muzică, nu zgomot, indiferent că acordurile sunt populare sau de muzică ușoară.

”Sincer, ideea acestui spectacol mi-a fost inspirată de părinții mei. Ei au venit acum, alături de mine, să mă susțină în campanie, la fel cum au făcut-o toată viața. Am vrut, prin acest spectacol, să ofer un cadou nu neapărat părinților mei, ci generației lor, care, din punctul meu de vedere, merită tot respectul și prețuirea noastră, a tuturor. A fost un dar făcut cu toată inima, din toată inima. Și, chiar dacă a avut loc în perioadă de campanie electorală, vreau să precizez că nu a fost deloc implicat politic. Spectacolul nu trebuie politizat. A fost, pur și simplu, un gest pe care am vrut să-l fac, un dar din suflet pentru cei care sunt din generația părinților mei”, declară Mihaela Stoica.

Peste șase sute de pietreni s-au bucurat de acest cadou, sala Casei de Cultură a fost plină, ba s-au adus și scaune în plus, ca să ajungă tuturor spectatorilor. Sofia Vicoveanca, Anastasia Lazariuc și Cătălin Crișan au mângâiat inimile nostalgicilor prin recitalurile lor și au cules aplauzele publicului încântat.

O nouă acțiune de suflet va avea loc miercurea viitoare, pe 5 decembrie, când, tot la Casa de Cultură, va avea loc un alt spectacol, de data aceasta de teatru. Trupa Teatrul Vostru, sub directa coordonare și organizare a Dragăi Olteanu Matei, va susține spectacolul ”Omul care a văzut moartea”, adaptare după Victor Eftimiu. Tot la fel, intrarea este liberă.

”Mulțumesc din suflet doamnei Draga Olteanu Matei pentru că a fost alături de mine și îi mulțumesc anticipat pentru spectacolul de miercuri. Sper să le placă celor care vor onora invitația noastră. Eu prefer ca, în loc să-mi atac contracandidații, să mă concentrez pe oameni, pe ceea ce am făcut pentru oameni și pe ceea ce pot face de-acum înainte pentru ei”, a adăugat Mihaela Stoica.

Spectacole de suflet oferite pietrenilor de Mihaela Stoica, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Articolul precedent„Lumina din INIMĂ”
Articolul următorLucian Blaga, amintiri de la Marea Unire: “Trăiască România dodoloaţă!”