anl piatra neamt 04Tinerii specialiști din Sănătate și Învățământ, care-și doresc o locuință ANL în Piatra Neamț, își pot depune dosarul, până pe 9 septembrie, la sediul Primăriei Piatra Neamț, camera 20 – Serviciul Gospodărie Comunală și Investiții, în zilele de luni până joi, între orele 8 – 16:30, și vinerea, între orele 8 – 14:00.

Dosarul trebuie să cuprindă: adeverință de la Direcția de Taxe și Impozite, din care să rezulte că nici solicitantul și nici familia acestuia nu dețin locuință proprietate personală, confirmarea de la asociația de proprietari a numărului exact de persoane care domiciliază împreună cu solicitantul sau copii după actele de identitate și certificatele ale copiilor în cazul în care solicitantul locuiește la casă, copie după contractul de închiriere, în cazul în care solicitantul stă în chirie. Mai trebuie anexate copii după actul de identitate, certificatul de naștere al solicitantului și ale copiilor acestuia, copie după diploma ultimei unități de învățământ absolvite de solicitant, adeverințe de salarizare, care să ateste locul de muncă în Piatra Neamț, în Sănătate sau Învățământ.

În același dosar trebuie să mai existe: adeverințe de venit, din care să rezulte venitul brut total al familiei solicitantului, adeverințe medicale pentru persoanele cu handicap și invalizii de grad I sau II, copie după hotărârea definitivă de divorț și partaj, dacă este cazul, adeverință care să ateste faptul că solicitantul sau soțul/soția a fost asistat al unui centru de plasament, dacă este cazul.

Actualizarea documentelor este necesară pentru stabilirea clasamentului cu ordinea de priorități a solicitanților de locuințe ANL destinate închirierii, după cum informează Primăria Piatra Neamț. (Andreea AMARIEI)

Articolul precedentŞedinţă de tir cu… contrabandişti
Articolul următorŢigări şi alcool descoperite la percheziţii * Prejudiciu de 240.000 de lei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.