pietricica turism

accident copacACTUALIZARE: Şoferul, care are 30 de ani şi a rămas prins între bord şi scaun, a fost descarcerat şi transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu politraumatisme. Investigaţii medicale suplimentare vor trebui să stabilească dacă nu cumva a suferit leziuni interne sau fracturi. Soţia sa, de 28 de ani, şi cele două fetiţe, de 3 şi de 7 ani, au suferit traumatisme uşoare şi sunt în afara oricărui pericol. (C. MIRCEA)

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un autoturism s-a izbit de un copac de pe marginea drumului DN 15, între Horia şi Trifeşti, cu puţin timp în urmă. În maşină erau doi adulţi – soţ şi soţie – şi doi copii.

„Femeia şi copiii au reuşit să iasă singuri, toţi au traumatisme şi în acest moment sunt transportaţi spre spital”, a declarat, la ora 17,30, slt. Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

„Bărbatul a rămas încarcerat, este conştient şi colegii mei de la Roman lucrează pentru a-l scoate din maşină şi a-l predat echipajului medical”.

Poliţiştii s-au dus şi ei la faţa locului să stabilească în ce împrejurări s-a produs accidentul. Primele indicii arată că autoturismul a derapat şi a intrat în copac. (C. MIRCEA)