accident copacACTUALIZARE: Şoferul, care are 30 de ani şi a rămas prins între bord şi scaun, a fost descarcerat şi transportat la spital, unde a fost diagnosticat cu politraumatisme. Investigaţii medicale suplimentare vor trebui să stabilească dacă nu cumva a suferit leziuni interne sau fracturi. Soţia sa, de 28 de ani, şi cele două fetiţe, de 3 şi de 7 ani, au suferit traumatisme uşoare şi sunt în afara oricărui pericol. (C. MIRCEA)

ŞTIRE INIŢIALĂ: Un autoturism s-a izbit de un copac de pe marginea drumului DN 15, între Horia şi Trifeşti, cu puţin timp în urmă. În maşină erau doi adulţi – soţ şi soţie – şi doi copii.

„Femeia şi copiii au reuşit să iasă singuri, toţi au traumatisme şi în acest moment sunt transportaţi spre spital”, a declarat, la ora 17,30, slt. Andrei Grancea, purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ.

„Bărbatul a rămas încarcerat, este conştient şi colegii mei de la Roman lucrează pentru a-l scoate din maşină şi a-l predat echipajului medical”.

Poliţiştii s-au dus şi ei la faţa locului să stabilească în ce împrejurări s-a produs accidentul. Primele indicii arată că autoturismul a derapat şi a intrat în copac. (C. MIRCEA)

Articolul precedentDeputat PSD, Vlad Marcoci: Rog viceprimarii PNL să nu transforme Primăria Piatra Neamţ în sediu de campanie!
Articolul următorSchimbare de director la Casa Culturii
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.