tg margareta mihailescuContractul de management și mandatul de director al Casei Culturii “Ion Creangă” din Târgu-Neamț ale dnei. Margareta Mihăilescu vor înceta în curând. Decizia este o urmare directă a unei Hotărâri de Consiliu Local, care va fi supusă dezbaterii legislativului târgnemțean joi, 27 august.

Propunerea pentru a prelua interimatul de director al instituției de cultură din urbea de sub Cetate este pentru Casiana Popa, fiica preotului paroh de la biserica „Sf. Spiridon”, Gheorghe Vrăjitoru. Această propunere în funcția de director interimar va fi până la ocuparea postului prin concurs, dar nu mai mult de 120 de zile calendaristice.

Contactată telefonic, Margareta Mihăilescu, ne-a declarat că plecarea ei din funcție vine ca urmare a depunerii dosarului de pensionare: „Mă pensionez. Am și eu vârsta de pensionare. Mi-am depus dosarul de pensionare, dar asta nu înseamnă că nu voi mai colabora cu cei de la Casa Culturii Ion Creangă”.

Margareta Mihăilescu a obținut postul de director al instituției de cultură din urbea de sub Cetate în iarna anului 2013 în urma unui concurs și este de profesie inginer. În anul 2007 Universitatea de Ştiinte Agricole şi Medicină Veterinară Ion Ionescu de la Brad din Iaşi i-a conferit titlul de doctor în zootehnie, specializarea Tehnologia ameliorării bovinelor. (C.T. STURZU)

Articolul precedentACTUALIZARE Soţ, soţie şi doi copii, accident la Horia
Articolul următorAURELIA SIMIONICĂ despre PNL: “Arta manipulării” sau “Petrică şi lupul”
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.