vlad marcoci 02În ultima perioadă, cei doi viceprimari PNL din Piatra Neamț, Constantin Teodorescu și Vasile Popescu, au renunțat la orice obligații ce țin de partea administrativă a municipiului și au început să facă propagandă politică, în speranța că tandemul lor va reuși să răzbată în cadrul concursului „Vreau să fiu Primar” de la PNL. Ironia face că aceștia vorbesc în scrisorile lor publice despre probleme ale orașului. În loc să își facă treaba și să se achite de atribuțiile de viceprimari, aceștia stau și postează atacuri politice pe rețele de socializare sau dau comunicate în speranta cresterii notorietatii.

Stimaţi domni, încrederea  se câştigă prin realizările d-v în interesul pietrenilor!

Vă solicit să nu transformaţi sediul primăriei în sediu de campanie internă pentru că desemnarea candidatului PNL nu este un subiect de interes pentru cetăţeni şi nici măcar pentru PSD !

Prin această atitudine, PNL demonstrează că nu dă doi bani pe cetățeni, iar pentru ei administrarea problemelor cu care se confruntă pietrenii a devenit opțională, punând pe primul plan bătăliile politice. Această abordare nu arată decât dezinteresul și disprețul liberalilor pentru locuitorii municipiului Piatra Neamț. Cei care visează să candideze din partea PNL la Primăria Piatra Neamț trebuie să dovedească că au capacitatea de a rezolva problemele cetăţenilor şi pot veni cu soluţii viabile.

La primărie avem nevoie de oameni responsabili şi nu de comentatori politici! În toată această pleiadă de atacuri din partea  domnului Teodorescu nu am auzit nici măcar o propunere pentru binele cetățenilor sau viitorul municipiului.

Rog conducerea PNL să respecte legea şi să retragă materiale de campanie electorală de pe cuburile publicitare. Campania electorală se va desfăşura anul viitor în primăvară. Pentru buna informare a cetăţenilor NOUL PNL a fost înfiinţat anul trecut împreună cu PDL, nu acum 140 ani.

Preşedinte executiv PSD Neamţ, Vlad Marcoci

Articolul precedentTVA de 20% de la 1 ianuarie 2016
Articolul următorACTUALIZARE Soţ, soţie şi doi copii, accident la Horia
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.