0:00

Șosele cu zăpadă frământată, se circulă în codiții de iarnă, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNinsorile din zona Moldovei din ultimele 24 de ore și-au pus amprenta pe starea drumurilor. Carosabil cu zăpadă frământată de 1-2 cm pe principalele drumurile naționale din județele Botoșani și Suceava și de până la 1 cm în Neamț, Bacău și Iași, șoseaua umedă dar curată în Vaslui, astăzi, 28 decembrie, la ora 11.00. Cerul este acoperit în toate județele din nord-estul țării, ninge slab în Iași, Suceava, Vaslui și Botoșani.

Șoferii sunt sfătuiți să circule cu atenție sporită, cu viteză redusă pentru a preîntâmpina derapajul și eventualele accidente.

Drumurile naționale sunt supravegheate în continuare, se acționează pentru împrăștierea de material antiderapant acolo unde este cazul.

De ieri, ora 16,00 și pe timpul nopții, până la ora 4,30, au fost 301 utilaje în cele șase județe din nord-estul țării care au împrăștiat un total de 4074 de tone material antiderapant (3504 tone de sare, 557 tone de nisip și 13 tone de clorură de calciu).

La momentul redactării acestui material, 150 de utilaje se află pe teren pe diferite drumuri naționale din județele amintite.

Angela Croitoru

Articolul precedentSpitalul Județean Neamț angajează, pe final de an
Articolul următorPrimărița de Crăcăoani în conflict de interese după ce și-a angajat fiul în funcția de administrator public al comunei
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.