6 posturi sunt disponibile doritorilor de a lucra chiar și numai pentru jumătate de an la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț. Candidații trebuie să se grăbească, fiindcă anunțul postat pe site ieri, 27 decembrie, expiră mâine, 29 decembrie, la ora 11. Cei pregătiți, însă, nu vor avea probleme să-și depună dosarul așa de repede.

Spitalul județean are nevoie de câte o asistentă medicală în secția Medicină Internă și în secția Boli Infecțioase, de o infirmieră în ATI și în Neurochirurgie, dar și un post de portar și unul de operator barieră. Se cere vechime minimă de 6 luni doar pentru asistente și infirmiere.

Selecția dosarelor este probă eliminatorie și doar dacă vor promova mai mulți candidați se va organiza și interviul. Ceea ce s-a și întâmplat la concursurile de acest gen, știut fiind cât de râvnite sunt posturile din spital. De pildă, la ultimul de luna aceasta, au fost și câte 13 candidați pentru infirmier sau îngrijitor la Infecțioase și Cardiologie, deși munca în aceste secții nu este tocmai ușoară, în principiu.

C.I.

Articolul precedentDoi tineri au ajuns în spital după o coliziune frontală
Articolul următorȘosele cu zăpadă frământată, se circulă în codiții de iarnă