0:00

Câteva oferte de angajare interesante apar în lista cu 722 locuri de muncă vacante aflate în evidența Agenției Județene de Ocupare a Forței de Muncă Neamț. Începând cu data de 2 mai, după liberul de Ziua Internațională a Muncii, cei cu „liceu sau studii superioare + 2 ani vechime în sistemul poștal sau curierat” își pot depune curriculum vitae AICI, pentru postul de manager unitate poștală/diriginte pentru Oficiul Poștal Piatra-Neamț. Nu este prima dată anul acesta când CN Poșta Română caută șefi și printre șomeri, instituția din Piatra-Neamț mai având un post disponibil de manager operațiuni livrare.

Printre angajatorii atipici care apelează la intermediarul AJOFM este și Sistemul de Gospodărire a Apelor Neamț care speră să găsească un administrator rețea IT doritor să devină bugetar, un arhivar, un inginer construcții hidro sau specializat în inginerie civilă și un inginer topogeodez pentru sediul central, dar și un șofer profesionist cu atestat pentru agabaritic și de marfă la Târgu Neamț.

Șomerii se pot angaja la Poșta, centrul „Sf. Spiridon”, SGA Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTot din domeniul bugetar vine oferta de 11 locuri de muncă disponibile la centrul rezidențial „Sfântul Spiridon” din Roman, aflat în subordinea DGASPC Neamț: un administrator (studii medii, 4 ani vechime), 5 posturi de infirmieră (vechime 6 luni), un inspector de specialitate (7 ani vechime), un instructor  de educație și un instructor ergoterapie (doar 6 luni vechime se cere, la ambele), un lucrător social (6 luni vechime) și un șofer (3 ani vechime).

Restul joburilor disponibile sunt la firme private din Neamț, cam aceleași care săptămânal anunță angajări de personal înalt calificat, dar și necalificați. Cele mai multe oferte vin din zona Piatra-Neamț – 319, urmată de zona Roman – 221 – și de Târgu Neamț – 182. Toate informațiile de care aveți nevoie pot fi solicitate la AJOFM Neamț, la telefon 0233.237780.

C.I.

Articolul precedentIncendiu în crucea nopții: o tânără s-a intoxicat cu fum
Articolul următorLenea l-a dus la închisoare
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.