O tânără de 18 ani din localitatea Ion Creangă a ajuns la spital după ce s-a intoxicat cu fum, dar a suferit și un atac de panică în urma unui incendiu ce a cuprins casa în care locuia. Evenimentul nedorit a avut loc ssâmbătă,, 29 aprilie și a fost anunțat foarte aproape de miezul nopții. Au intervenit patru echipaje de pompieri cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului Roman și voluntari de la SVSU Ion Creangă.

La ajungerea acestora, focul se manifesta generalizat la o anexă și la acoperișul comun cu casa cu posibilitatea propagării la întreaga construcție și la o altă anexă dintr-o gospodărie învecinată, aflată la o distanță de aproximativ 2 m.

Flăcările au mistuit acoperișul construcției pe o suprafață de aproximativ 100 mp, bunuri aflate în cele două încăperi ale anexei (mobilier, aparate electrocasnice, textile și obiecte de uz casnic) și tâmplăria de la 3 uși și 4 ferestre. ”Cauza probabilă de producere a incendiului a fost burlanul metalic neprotejat termic față de materialele combustibile”, anunță ISU Neamț.

(G.S.)

Video ISU Neamț

Articolul precedentTeribil accident, doi tineri și-au pierdut viața
Articolul următorȘomerii se pot angaja la Poșta, centrul „Sf. Spiridon”, SGA Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.