0:00

Un eveniment rutier grav în care au fost uciși un adolescent de 15 ani și un tânăr de 21 de ani, iar un alt minor de 17 ani a ajuns în stare gravă la spital, a avut loc în noaptea de 29/30 aprilie. S-a întâmplat în jurul orei 03:15 când s-a dat alarma prin apel la numărul unic de urgență 112, salvatorii fiind chemați în localitatea Șcheia, județul Iași. Din primele informații, autoturismul în care erau cei trei tineri a intrat într-un stâlp și s-a răsturnat în șanțul de pe marginea drumului.

Teribil accident, doi tineri și-au pierdut viața, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiA plecat la drum o autospecială de intervenție cu modul de descarcerare și acordare a primului ajutor și un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Secției de Pompieri Târgu Frumos, plus două ambulanțe de la SAJ Iași. Salvatorii au găsit în mașină doi tineri de 15 și 21 de ani, aceștia fiind încarcerați, inconștienți. Cel de-al treilea, de 17 ani, era conștient, în stare de șoc, cu diverse fracturi. A fost preluat de către un echipaj medical SAJ care l-a transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii ”Sf Maria” Iași.

Teribil accident, doi tineri și-au pierdut viața, ZCH NEWS - sursa ta de informații”Cele două victime au fost descarcerate și s-au aplicate manevre de resuscitare. Din nefericire, au fost declarate decedate. Cazul a rămas în atenția autorităților pentru cercetări”, a anunțat ISU Iași. (G.S.; FOTO: ISU Iași)

Articolul precedentExpoziție de pictură la Biblioteca Județeană Neamț
Articolul următorIncendiu în crucea nopții: o tânără s-a intoxicat cu fum
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.