În zilele de 20 și 21 iunie, polițiștii locali din Piatra-Neamț au făcut mai multe acțiuni de verificare a mijloacelor de transport în comun, urmărind cum respectă șoferii și pasagerii obligația de a purta mască.

”În acest context, polițiștii Birourilor Ordine Publică și Siguranță Rutieră- Poliția Locală Piatra Neamț au aplicat 15 sancțiuni contravenționale, în valoare toatală de 3.500 de lei, pentru încălcarea Legii 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 art. 65, lit. h”, a declarat Irina Ștefănescu, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Piatra-Neamț. ”De la declararea stării de urgență (16.03.2020) și până în prezent, polițiștii locali din cadrul Poliției Locale Piatra Neamț, aflați în subordonarea operațională a IPJ Neamț, au realizat anchete epidemiologice, pe baza fișelor distribuite de către Poliția Municipiului Piatra Neamț, pentru un număr de 14.752 persoane la 7.315 adrese. De asemenea, s-au asigurat și se asigură în continuare, paza centrului de carantină, deschis în municipiul Piatra Neamț în contextul COVID – 19, precum și măsuri de ordine publică pe perioada desfășurării examenelor de Evaluare Națională și Bacalaureat”.

C.M.

Articolul precedent5 amenzi pentru comerț ilicit în bazarul din Borca
Articolul următorBacalaureat: Din 3.518 candidați, 91 au lipsit la română, în Neamț. Subiecte și bareme
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Sa speram că nu le contestă(sancțiunile) avocatul împotriva poporului la CCR.Din cauza lor cazurile se înmulțesc alarmant.

Comments are closed.