itpf iasiUn şofer de taxi, în vârstă de 36 de ani, se poate considera norocos. Sau cel puţin a fost, până s-a întâlnit cu poliţia.

La sfârșitul săptămânii trecute, polițiști de frontieră din cadrul STPF Iași, pe timpul desfășurării unei misiuni, au observat pe DJ 249 A un autoturism inscripționat și echipat TAXI, al cărui șofer, la vederea autospecialei poliției de frontieră, a virat pe un drum lateral.

După ce au reuşit să ajungă din urmă taxiul respectiv, polițiștii de frontieră au stabilit că în acesta se aflau Sorinel M., în vârstă de 36 ani şi Mihai C., în vârstă de 35 ani, ambii domiciliați pe raza județului Iași. Dar nu erau, cum s-ar spune, singuri…

“La controlul efectuat asupra autoturismului, au fost descoperite, pe bancheta din spate două colete, învelite în folie de culoare neagră care conțineau țigări, iar în portbagaj mai multe cartușe cu țigarete, de proveniență Republica Moldova. Polițiștii de frontieră au luat măsura conducerii persoanelor în cauză cu mașina la sediul Poliției de Frontieră pentru continuarea cercetărilor. În urma inventarierii conținutului coletelor a rezultat cantitatea de 126.020 țigarete diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova”, a declarat purtătorul de cuvânt al ITPF Iaşi, comisar de poliţie Mihaela Denis Lazăr.

Cu privire la cele constatate, Sorinel M. a declarat că a găsit țigaretele între localitățile Petrești și Golăști, iar Mihai C. a declarat că a fost luat la ocazie de conducătorul auto și că nu are cunoștință despre proveniența țigaretelor. Țigările în valoare de 27.942 lei și autoturismul în valoare de 8.847 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză polițiștii de frontieră au întocmit lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă. (ZCH NEWS)

Articolul precedentSe “plimba” cu o Toyota furată din Italia!
Articolul următorFemeia care a intrat în TIR la Vânători a murit
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.