toyota rav 4Un tânăr de 27 de ani, cu dublă cetăţenie (română şi Republica Moldova) va fi cercetat penal pentru că a fost depistat de poliţiştii de frontieră transportând pe remorca unui camion un autoturism ce figura în bazele de date ca “bun căutat pentru confiscare” în Italia, se menţionează într-un comunicat al STPF Vaslui.

“Bunul” cu care se “plimba” tânărul moldovean, pe data de 16 octombrie, pe la Albiţa, este un autoturism marca Toyota – RAV 4, an de fabricatie 2011, fără plăcuțe cu număr de înmatriculare, a cărui valoare a fost estimată pe la 40.000 lei.

“Existând suspiciuni cu privire la proveniența autoturismului transportat, lucrătorii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care s-a stabilit că mijlocul de transport figurează în bazele de date ca «bun căutat pentru confiscare», semnalare introdusă de autoritățile din Italia în luna februarie a acestui an. Cu privire la aspectele constatate, Gheorghe C. a declarat că are calitatea de angajat al unei firme de transport din Republica Moldova, și nu are cunoștință despre faptul că autoturismul este căutat de autoritățile italiene”, a declarat purtătorul de cuvânt al STPF Vaslui, inspector principal de poliție Irina Mirică.

Polițiștii de frontieră au întocmit în cauză lucrare penală pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar autoturismul, în valoare de 40.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul STPF Vaslui în vederea continuării cercetărilor. (ZCH NEWS)

Articolul precedentTestare gratuită pentru terapia fără interferon: Doar 5 laboratoare în toată Moldova!
Articolul următorŞofer norocos: a găsit ţigări de aproape 30.000 lei!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.