acc vanatori 02Femeia în vârstă de 40 de ani din Ploieşti, care a produs accidentul de la Vânători-Neamţ, din ziua de 21 septembrie, a murit la Spitalul “Bagdasar Arseni” din Bucureşti.

Ea a intrat în comă profundă imediat după impact, a fost dusă la Spitalul Piatra-Neamţ şi internată în secţia de reanimare, toate funcţiile vitale fiindu-i susţinute de aparatură, şi apoi transferată în Capitală. Nu a mai putut fi salvată, însă, iar Poliţia Neamţ a fost anunţată abia acum că femeia s-a stins la sfârşitul lunii trecute.

Accidentul, devenit mortal, s-a produs pe fondul neacordării de prioritate – autoturismul condus de femeie a ieşit în drumul naţional fără să aştepte să treacă un TIR încărcat cu rumeguş, iar impactul a fost foarte violent. Maşina s-a strivit, iar conducătoarea auto a rămas încarcerată.

Soţul ei, care se afla pe scaunul din dreapta, a avut mult noroc şi a scăpat doar cu un traumatism costal. Cei doi soţi fuseseră la Mănăstirea Neamţ şi, la ieşirea de pe drumul secundar, femeia a crezut că are timp să se încadreze pe drumul judeţean şi n-a aşteptat să treacă TIR-ul. Şoferul TIR-ului, un bărbat de 38 de ani din Valea Lungă, judeţul Alba, a declarat că a încetinit cât a putut când a văzut că autoturismul îi taie calea, dar n-a reuşit să evite impactul. El a fost testat pe loc şi a rezultat că nu consumase alcool. (C. MIRCEA)

Articolul precedentŞofer norocos: a găsit ţigări de aproape 30.000 lei!
Articolul următorPIATRA NEAMŢ: Se sapă la picioarele lui Kogălniceanu GALERIE FOTO
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.