acc vanatori 08Femeia, de 40 de ani din Ploieşti, care a produs accidentul de la Vânători-Neamţ, din ziua de 21 septembrie, este în stare foarte gravă. După ce-a fost descarcerată din maşina distrusă, ea a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piatra-Neamţ în comă de gradul IV, cu multiple traumatisme severe.

Până astăzi, 22 septembrie, starea ei nu s-a îmbunătăţit cu nimic şi este, în continuare, internată în secţia de reanimare, asistată de aparatură medicală de specialitate. Soţul ei, care se afla pe scaunul din dreapta faţă, a avut mai mult noroc şi a scăpat doar cu un traumatism costal stâng, el fiind transportat la Spitalul orăşenesc Târgu Neamţ.

Între timp, poliţiştii au stabilit că accidentul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate – autoturismul condus de femeie a ieşit în drumul naţional fără să aştepte să treacă un TIR încărcat cu rumeguş, iar impactul a fost violent. Pe numele conducătoarei auto a fost deschis un dosar penal, sub acuzaţia de vătămare corporală din culpă.

Şoferul TIR-ului a fost testat pe loc şi a rezultat că nu consumase alcool, iar femeia nu a putut fi testată, în schimb i s-a recoltat sânge, pentru a se stabili dacă era sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe în momentul producerii accidentului. (C. MIRCEA)

Articolul precedentÎntâlnire de gradul III: ciocnire între şoferiţe!
Articolul următorACTUALIZARE Percheziţii DNA la Bacău! E vizată achiziţionarea de turbine eoliene!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.