0:00

Întâlnire de gradul III: ciocnire între şoferiţe!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiDouă şoferiţe, din comunele Pojorâta şi Dărmăneşti, au fost implicate, luni (21 septembrie) după-amiază, într-un eveniment rutier, în localitatea Şcheia, judeţul Suceava.

Din cauza neatenţiei la volan, şoferiţa din Pojorâta şi-a ciocnit maşina de spatele autoturismului conducătoarei auto din Dărmăneşti.

Cea din urmă a fost rănită uşor.

„La data de 21.09.2015, în jurul orei 18,51, în timp ce conducea autoturismul pe strada Humorului, din localitatea Șcheia, în apropiere de ieșirea din localitate, o femeie de 40 de ani, din comună Pojorâta, nu a păstrat distanța regulamentară în mers față de autovehiculul care circulă în fața sa, condus de o femeie de 28 de ani, din comuna Dărmănești, intrând în coliziune față-spate cu acesta. Din accident a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferiței de 28 de ani. Conducătoarele auto au fost testate cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, se precizează în comunicatul de presă al Poliţiei Suceava. (ZCH NEWS)

Articolul precedentNocturna bibliotecilor, la Bicaz (25/26 septembrie) AFIŞ
Articolul următorFemeia accidentată la Vânători – în comă profundă
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.