Un conducător auto, care a provocat un accident cu victimă, dar a fugit de la locul faptei, este căutat și astăzi, 1 august. Evenimentul rutier a avut loc în noaptea de 31 iulie/1 august, în localitatea Pângărăcior, iar în urma impactului dintre două mașini, o femeie a fost rănită.

„La data de 01 august a.c., în jurul orei 00:15, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Neamț au fost sesizați cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Național 15, în afara localității Pângărăcior, în urma căruia a rezultat vătămarea corporală a unei femei, în vârstă de 39 de ani, din Dămuc. În cauză polițiștii continuă cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului”, anunță Poliția Neamț.

Femeia de la volan a fost rănită și a fost transportată la spital. Aceasta a suferit leziuni ușoare, pentru care nu s-a impus internarea. Însă, în urma accidentului, cealaltă mașină s-a răsturnat pe carosabil. Până la sosirea polițiștilor, cel aflat la volan s-a făcut nevăzut. Ancheta trebuie să lămurească dacă mașina era condusă de proprietar sau de o altă persoană.

(G.S.)

Articolul precedentTurneul Internaţional „Condor Tenis Cup” la Piatra-Neamţ
Articolul următorNeamț. 80.000 de lei de la judeţ pentru două concursuri ecvestre