0:00

Neamț. 80.000 de lei de la judeţ pentru două concursuri ecvestre, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiConsiliul Judeţean Neamţ va încheia un acord de parteneriat cu Federaţia Ecvestră Română pentru organizarea Concursului Naţional de Sărituri peste Obstacole – Trofeul „Virgi Bărbuceanu”, ediţia a XIX-a şi Finala Campionatului Naţional ce vor avea loc, în perioada 10-13 august, la Baza Hipică din Piatra-Neamţ.

În baza acestui acord din bugetul judeţului va fi acordată o contribuţie financiară de 80.000 de lei. Prima tranşă de 75% din sumă va fi alocată până la data de 10 august, iar diferenţa până pe 15 septembrie, sub condiţia justificării banilor primiţi anterior.

Banii vor fi cheltuiţi de Asociaţia Club Sportiv Ecvestru „Costache Lupu” pentru organizarea celor două concursuri şi vor fi justificaţi cu documente către CJ Neamţ prin intermediul federaţiei naţionale. Suma ce va fi alocată de la judeţ va fi folosită pentru plata unor onorarii şi pentru acoperirea fondului de premiere a celor premiaţi, dar şi pentru servicii precum masa şi transportul participanţilor.

Proiectul prin care vor fi alocaţi banii va fi discutat în şedinţa ordinară de mâine, 2 august a CJ Neamţ.

A.C.

Articolul precedentȘofer fugar căutat după un accident în trafic
Articolul următorCentrul Bella Vita Roman închis. Administratorul riscă 7 ani de închisoare pentru delapidare
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.