0:00

Turneul Internaţional „Condor Tenis Cup” la Piatra-Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn perioada 16-20 august, Piatra-Neamţ va fi gazda Turneului Internaţional de Tenis „Condor Tenis Cup” MT 200. În acest scop, Consiliul Judeţean Neamţ urmează să încheie un acord de parteneriat cu Federaţia Română de Tenis, în baza căruia va contribui cu suma de 30.000 de lei pentru organizarea acestei competiţii.

Jumătate din sumă va fi alocată până la data de 15 august, iar diferenţa până la 29 septembrie, sub condiţia justificării modului de cheltuiere a primei tranşe. Proiectul pentru aprobarea acordului se va afla în mapele consilierilor judeţeni în şedinţa de maîine, 2 august.

Competiţia este organizată de Clubul Sportiv Tenis Condor din Piatra-Neamţ care va şi găzdui acest turneu de seniori.

Turneul Internaţional „Condor Tenis Cup” la Piatra-Neamţ, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Lista pentru înscrieri este deschisă, vor fi competitori din categoriile de vârstă 30 – 80 de ani, pe categoriile: feminin, masculin, simplu şi dublu mixt. În acest moment nu ştim exact pe ce participare şi de unde vor fi concurenţii, abia pe 15 august vom face centralizarea acestora. Important este că este o competiţie internaţională înscrisă în calendarul competiţional al Federaţiei Române de Tenis, ce se adresează seniorilor acestui sport şi care va aduce şi un beneficiu de imagine oraşului Piatra-Neamţ şi judeţului Neamţ”, a declarat antrenorul Romică Stoica, preşedintele Clubului Sportiv Tenis Condor.

Angela Croitoru

Articolul precedentMara Calista, deputat PNL: „4 zile pe lună de muncă la domiciliu sau în regim de telemuncă pentru părinții care au nevoie să petreacă timp cu copiii!”
Articolul următorȘofer fugar căutat după un accident în trafic
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.