Șofer fără permis, fără asigurare și cu lemne fără acte, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAșa a fost depistat în trafic, pe 7 decembrie 2022, un tânăr de 22 de ani, din Grințieș. Acesta a fost tras pe dreapta în jurul orei 11:30 de polițiștii Secției de Poliție Rurală Bicaz.

Verificările au stabilit că cel de la volan avea dreptul de a conduce suspendat, iar în plus, tânărul nu deținea poliță RCA valabilă pentru  autoutilitară. Pentru încărcătura de aproximativ 3,2 metri cubi de material lemnos, nu existau documente legale.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional pentru nerespectarea prevederilor legislației rutiere și silvice, polițiștii aplicând și măsurile complementare de reținere a plăcuțelor și certificatului de înmatriculare și confiscare a materialului lemnos transportat, care a fost predat în custodia Ocolului Silvic Poiana Teiului“, anunță Poliția Neamț.

Pe numele tânărului a fost deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

(G. S.)

Foto ilustrativă

Articolul precedentProiect: tinerii să primească bani pentru cursuri de prim-ajutor
Articolul următor8 decembrie – Ziua Constituţiei României
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.