Un nemţean, în vârstă de 38 de ani, a fost, luni, 6 februarie, autorul unui carambol, în care au fost implicate 5 maşini, în apropiere de localitatea Dărmăneşti (Suceava).

El se afla la volanul unei autoutilitare cu semiremorcă, şi, după cum au stabilit poliţiştii, “nu a adaptat viteza la condițiile de drum și ceață”. Autoutilitara a intrat în coliziune față-spate cu un autoturism condus în aceeași direcție de mers, de un bărbat, de 48 de ani, din municipiul Suceava.

“Din impact, autoturismul condus de bărbatul de 48 de ani, a fost implicat într-un carambol, cu alte 3 mașini, care circulau în același sens și conduse de un bărbat de 39 de ani, tot din municipiul Suceava, de un tânăr de 25 de ani, din municipiul Fălticeni și de un bărbat de 36 de ani, din comuna Voitinel (Suceava)”, descriu poliţiştii suceveni evenimentul.

În urma accidentului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorilor auto de 48, 39 și 25 de ani precum și a unui tânăr de 28 de ani, din municipiul Suceava, pasager în autoturismul condus de tânărul de 25 de ani, care au fost transportați la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

“Cei 5 conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural”, potrivit IPJ Suceava. (ZCH NEWS)