0:00

Șofer clujean depistat cu permis de conducere fals în Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn dimineața zilei de marți, 21 mai, în jurul orei 07:20, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman au oprit un autoturism condus de un bărbat de 56 de ani, originar din județul Cluj. Vehiculul circula pe DN2-E85, în localitatea Horia, îndreptându-se din direcția Roman către Bacău, fiind înregistrat de aparatul radar cu o viteză de 82 km/h.

În timpul controlului, șoferul a prezentat polițiștilor un document tip permis de conducere eliberat aparent de autoritățile italiene. Totuși, verificările ulterioare efectuate de polițiști au relevat că permisul nu figura în evidențele autorităților italiene, indicând astfel că documentul era fals.

Polițiștii continuă cercetările cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și uz de fals”, potrivit IPJ Neamț.

Denisa POPA

Articolul precedentTRIO Ferestre Târgu-Neamț: O poveste de succes, în domeniul tâmplăriei PVC
Articolul următorPercheziții în trei județe din Regiunea Nord Est pentru destructurarea unui grup infracțional organizat
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.