reclama autocenter

Un bărbat de 32 de ani, din Siliștea, Români, oprit de polițiști fiindcă mașina pe care o conducea avea defecțiuni la sistemul de iluminare, a fost arestat la domiciliu de Judecătoria Roman, timp de 30 de zile.

Impune inculpatului Ion Petruţ Bogdan obligaţia de a nu părăsi imobilul unde locuieşte, respectiv cel din com. Români, sat Siliştea, jud. Neamţ fără permisiunea organului judiciar care a dispus măsura sau în faţa căruia se află cauza. În baza art.221 alin.2 Cod procedură penală, pe durata arestului la domiciliu, inculpatul se va supune următoarelor obligaţii: – să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de drepturi şi libertăţi sau a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţelor de judecată ori de câte ori este chemat; – să nu comunice cu martorul Samson Vasile”, a decis instanța.

În ziua de 8 iunie, polițiștii din cadrul Secției Rurale Români au oprit autoturismul, doar pentru că care avea defecțiuni la sistemul de iluminare. Cu această ocazie, polițiștii au constatat că șoferul miroase a băutură, iar etilotestul a indicat o concentrație de peste 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, șoferul avea permisul suspendat, iar autoturismul nu era înmatriculat. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru conducere a unui vehicul neînmatriculat, fără permis de conducere și sub influența alcoolului.

C.M.

Articolul precedentJandarmi şi voluntari au distribuit ajutoare în Secuieni, Săvinești și Costișa
Articolul următorUSR cere 25% din bugetul destinat infrastructurii mari pentru Moldova