0:00

ŞOCANT Câine cu o săgeată în cap salvat de jandarmii nemţeni!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiJandarmii montani de la Durău au salvat, joi, 16 februarie, un câine fără stăpân, care avea înfiptă o săgeată în cap.

Aceştia au fost sesizaţi, la ora 13:00, de un bărbat, de 32 de ani, din Iaşi, care se cazase în stațiunea Durău și care a observat animalul schingiuit când ieșise la plimbare.

„În urma sesizării telefonice, o patrulă de jandarmi montani a fost direcționată la fața locului și a depistat câinele rănit. După câteva minute, jandarmii au reușit să prindă animalul, să-i extragă săgeata și să-i acorde minime îngrijiri medicale. În cauză au fost întocmite acte de sesizare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rănire sau schingiuire a animalelor”, precizează Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) Neamţ.

„În situația în care sunteți martorii unor cruzimi asupra animalelor, nu ezitați să sesizați autoritățile și să apelați 112”, mai solicită IJJ Neamţ. (M. CONSTANTINESCU; FOTO: IJJ Neamţ)

Articolul precedentUn nou derby moldav înverșunat: Unic Piatra Neamț – Știința Bacău
Articolul următorFOTO+VIDEO Cinci georgieni reţinuţi, după ce au trecut Prutul pe gheaţă!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.