pietricica turism

Voleibalistele de la Unic Piatra Neamț și Știința Bacău se înfruntă astăzi, 17 februarie, de la ora 17:30, în uvertura etapei a 18-a a Diviziei A1 în Sala Polivalentă de pe Calea Romanului, într-un meci care va fi transmis în direct de Digi Sport.

Ajunse în finala Cupei României, jucătoarele din orașul vecin ocupă locul al patrulea în campionat cu 38 de puncte. După înfrângerea din runda trecută de la Penicilina Iași, Unicul a rămas pe locul al șaselea cu 23 puncte. În tur, Știința s-a impus cu 3-1 și vine la Piatra Neamț să câștige toate cele trei puncte.

Mihaela Voivod, antrenoarea secundă a Unicului, își dorește ca pietrencele să prindă o zi bună și să demonstreze că pot face față unui astfel de meci.

“Noi trebuie să jucăm bine și să încercăm să găsim punctele lor slabe. Ne dorim să câștigăm toate cele trei puncte, dar dacă nu se poate și unul sau două ne-ar fi de ajuns. Sperăm să fim în formă și să demonstrăm că avem ceva de spus și noi în acest joc. Spre deosebire de noi, oaspetele dispun de un lot mult mai valoros și mai numeros”, a declarat Mihaela Voivod. (Ana MOISE)