0:00

Situaţie încordată la FC Ceahlăul: Massone nu a achitat restanţele salariale!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAngelo Massone nu a achitat niciun leu din restanţele salariale promise jucătorilor.

Acţionarul majoritar al Ceahlăului declara pe data de 26 iunie 2015, într-o conferinţă de presă, că din postura pe care o are, de administrator special al clubului FC Ceahlăul, va munci pentru plata datoriilor, care vor fi achitate în cel mai scurt timp şi va transfera jucători pentru a forma un lot competitiv cu care să se bată la promovare.

Vrem să facem un club competitiv care să revină în prima ligă… Despre situația financiară, facem un inventor și în cel mai scurt timp totul va fi rezolvat. Am depus cereri să reprimim utilitățile. Vom analiza toate datoriile. Repet, obiectivul este de a crea un lot competitiv cu care să luptăm pentru primele locuri”, declara atunci Massone.

Situaţia la club este din nou încordată. Chiar dacă jucătorii se antrenează conform unui program normal de pregătire, ei le vorbesc antrenorilor că sunt oameni şi au familii, în speranţa că mesajul lor va ajunge la urechile acţionarilor.

“Jucătorilor nu are cum să le fie uşor în aceste condiţii. Sunt zile grele pentru ei, eu îi înţeleg, pentru că sunt şi ei oameni, au familii, au şi ei datorii, dar trebuie să ne facem treaba ca profesionişti şi aici vreau să spun că toţi jucătorii dau dovadă de caracter”, a declarat antrenorul Costel Ilie.

Antrenorul principal al Ceahlăului, aflat în primul an de la obţinerea licenţei PRO, alături de secunzii Mihai Ionescu şi Radu Lefter se află într-o postură ingrată înaintea jocului de miercuri, 9 septembrie, programat în Cupa României, la Suceva, contra echipei Rapid CFR. Dacă nu se vor găsi bani pentru deplasare, la Suceava, antrenorii Ceahlăului sunt dispuşi la tradiţionala “chetă”, pentru ca meciul să se joace.

În acest moment acţionarii Angelo Massone şi Viorel Măstăcăneanu nu susţin cu nimic echipa, în ciuda startului perfect din etapa inaugurală, când pietrenii au învins pe teren propriu Farul Constanţa, o contracandidată la promovare, cu scorul de 2-0. Massone susţine că este în căutare de sponsori, iar Viorel Măstăcăneanu, care deţine pachetul minoritar de acţiuni la FC Ceahlăul s-a retras pe motiv că nu este consultat în ceea ce priveşte viitorulclubului. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentSperiat de urmări, ministerul retrage ordinul privind normele personalului didactic auxiliar și nedidactic
Articolul următorArestată după ce şi-a jefuit vecinii!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.