femeie-arestataO femeie, de 52 de ani, din comuna Drânceni, Vaslui, a fost arestată, pentru 30 de zile, după ce şi-a jefuit vecinii.

„Poliţiştii Secţiei 4 de Poliţie Rurală Huși au efectuat cercetări şi au probat activitatea infracţională a Corneliei B., aceasta fiind bănuită de săvârşirea mai multor infracțiuni de furt, fapte comise pe raza localității de domiciliu”, se arată în comunicatul IPJ Vaslui.

„În noaptea de 17/18.08.2015, femeia a pătruns, fără drept, în locuința unui vecin și a sustras din buzunarul unei perechi de pantaloni suma de 5.500 lei, 290 euro și 60 lei moldovenești. O parte din bani (290 euro, 60 lei moldovenești și 545 lei) au fost recuperați de polițiști și restituiți părții vatămate. Femeia este cercetată și pentru alte trei infracțiuni de furt, fapte comise în luna decembrie 2014. Aceasta a sustras din locuințele altor trei vecini, bunuri (produse alimentare și o butelie) în valoare de aproximativ 280 lei”.

Iniţial femeia a fost reţinută, iar după ce-a fost prezentată Judecătoriei Huşi a primit mandat de arestare, sub acuzaţia de furt calificat.

Recomandări pentru cetăţeni din partea poliţiştilor:

– Încuie uşa imobilului cu încuietori solide, care să le dea de furcă hoţilor!

– Închide uşa şi ferestrele chiar dacă pleci de acasă pentru puţin timp!

– Asigură-te că poarta este închisă!

– Închide magazia sau garajul! Asigură-te că obiectele de valoare nu sunt la vedere!

– Nu pune cheile pe tocurile ferestrelor sau uşilor!

– Asigură-te că perdelele sunt trase şi unele lumini sunt aprinse, dacă pleci de acasă seara sau noaptea.

     În cazul în care sunteţi victima unui furt din locuinţă :

  • Anunţaţi de urgenţă Poliţia!
  • Nu atingeţi şi nu modificaţi poziţia lucrurilor din locuinţă şi, pe cât posibil, interziceţi accesul altor persoane în câmpul infracţional, întrucât se pot distruge mijloace de probă! (ZCH NEWS)
Articolul precedentSituaţie încordată la FC Ceahlăul: Massone nu a achitat restanţele salariale!
Articolul următorHristos iubește (și) polițiștii!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.