Sistări ale gazelor naturale în Buhuși, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn incident produs în sistemul național de transport al gazelor naturale i-a lăsat pe toți consumatorii din Buhuși fără gaz. Se așteaptă probleme de același gen și în anumite cartiere din Bacău, dar și în comunele Mărgineni, Măgura, Hemeiuș, Traian și Letea Veche.

„Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bacău a fost înștiințat despre faptul că din cauza unui incident produs în sistemul național de transport gaze naturale, consumatorii din Buhuși, municipiul Bacău, Mărgineni, Măgura, Hemeiuș, Traian și Letea Veche se confruntăm cu sistări neplanificate de gaze naturale.

Până la remedierea acestei situații, alimentarea cu gaze naturale a fost întreruptă pentru toți utilizatorii din orașul Buhuși”, precizează un comunicat al ISU Bacău.

Deși Echipe ale Transgaz S.A. și Delgaz Grid S.A. lucrează pentru remedierea situației este preconizată o perioadă mai lungă de timp pentru rezolvare.

Pentru a evita orice risc, se recomandă  consumatorilor să închidă toate aparatele ce folosesc gaze naturale, iar după reluarea distribuţiei, care se va realizat treptat, să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute. În cazul în care simt miros specific de gaz, să deschidă imediat geamurile pentru a aerisi și să evite utilizarea iluminatului, aparatelor electrocasnice sau a surselor cu flacără.

Angela Croitoru

Articolul precedentPercheziții în Piatra Neamț și alte patru județe în căutare de arme
Articolul următorHoţ „nocturn” arestat după ce a furat 9 laptopuri dintr-o şcoală
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comments are closed.