0:00

Și-a mobilat bucătăria cu lucruri furate de la vecin!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat din Trifești a intrat la adăpostul întunericului în casa unui vecin și a plecat de acolo cu un dulap, un congelator, un cuptor electric, un tablou cu flori și o veioză, numai bune de utilat o bucătărie. Evident, pentru a le transporta pe toate, a făcut mai multe drumuri între cele două case.

Proprietarul a reclamat furtul la poliție, care a găsit lucrurile sustrase chiar în casa făptașului.

„La data de 25 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Dulcești au pus în executare un mandat de percheziție, în localitatea Trifești, la imobilul unui bărbat de 39 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări a reieșit faptul că în noapte de 05 spre 06 aprilie a.c., bărbatul de 39 de ani ar fi pătruns fără drept în locuința persoanei vătămate, din aceeași localitate de unde a sustras un dulap, un congelator, un cuptor electric, un tablou cu motive florale și o veioză.

În urma percheziției efectuate au fost descoperite și ridicate bunurile în cauză, prejudiciul de aproximativ 4.000 de lei fiind recuperat.

Față de persoana bănuită de comiterea faptei a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luarea a unei măsuri preventive”, precizează IPJ Neamț.

Judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestul preventiv pentru 30 de zile față de bărbatul de 39 de ani.

Angela Croitoru

Articolul precedentZiua liberă de 2 mai trebuie recuperată
Articolul următorPericol în trafic: drogat și cu permisul suspendat!
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.