0:00

Pericol în trafic: drogat și cu permisul suspendat!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn tânăr de 22 de ani, din Piatra-Neamț, a fost prins de două ori în aceeași noapte (vineri, 26 aprilie), de către echipajele poliției rutiere conducând un autoturism deși era evident că se afla sub influența unor substanțe psihoactive. La ora 01:45, pe strada Mihai Eminescu, la prima oprire în trafic, după ce l-au testat cu drugtestul, polițiștii l-au condus la spital unde i-au fost recoltate probe pentru stabilirea fără dubii a prezenței substanțelor halucinogene. Polițiștii i-au întocmit dosar penal și i-au suspendat permisul de conducere pentru a avea siguranța că l-au scos din trafic pe tânărul care reprezenta un pericol nu numai pentru propria viață, ci și pentru ceilalți participanți la trafic.

După numai 3 ore însă, polițiștii s-au reîntâlnit cu acesta, pe o stradă din apropiere, în Piața Ștefan cel Mare.

„Și de această dată, în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive, persoana fiind condusă la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

În cauză a fost întocmit dosar penal cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice sau a altor substanțe și fără permis de conducere.

În urma materialului probator administrat de polițiști, față de tânărul în cauză a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore”, a precizat inspector Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

A.C.

Articolul precedentȘi-a mobilat bucătăria cu lucruri furate de la vecin!
Articolul următorDUMINICA FLORIILOR: Intrarea Domnului în Ierusalim
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.