0:00

Concert de Florii la Piatra Neamț: „Armonii Pascale”, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiConcertul „Armonii Pascale”, eveniment organizat de Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare” Neamț este menit să aducă bucurie și încântare în sufletele locuitorilor din Piatra-Neamț și împrejurimi.

Spectacolul se va desfășura duminică, 28 aprilie, începând cu ora 15:00, în sala de spectacole a Casei de Cultură a Sindicatelor din Piatra-Neamț.

Vor urca pe scenă, elevii Școlii Populare de Artă, Grupurile vocale „Floare de colț” și „Sânzienele”,  ambele coordonate artistic de Georgiana Șerban Axinte și  Ansamblul de cântece populare „Nemțișorul”, sub îndrumarea profesorului Laurențiu Marian.

Și pentru a încânta inimile spectatorilor, vor urca pe scenă Grupul psaltic „Evanghelismos” și Corala „Fantasia”, ce aparțin Centrului județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Vaslui, sub bagheta dirijorală a maestrului Vasile Negru.

Intrarea la acest eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile, iar organizatorii îi îndeamnă pe toți cei dornici să participe în număr cât mai mare la acest spectacol deosebit.

Denisa POPA

Articolul precedentDUMINICA FLORIILOR: Intrarea Domnului în Ierusalim
Articolul următorO zi de Florii deosebită la Tașca: Părintele Calistrat Chifan va fi prezent la Sfânta Liturghie și Taina Sfântului Maslu
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.