0:00

Tașca se pregătește să sărbătorească ziua de Florii într-un mod cu totul special, având ca oaspete de seamă pe Părintele Calistrat Chifan de la Mănăstirea Vlădiceni din Iași. Nu doar Sfânta Liturghie va fi momentul de rugăciune și comuniune cu Dumnezeu, ci și slujba Tainei Sfântului Maslu, aducând lumină și binecuvântare în mijlocul enoriașilor.

Preotul Dan Caia, gazda acestei zile pline de har și spiritualitate, își deschide inima și biserica pentru a primi bucuria și învățăturile Părintelui Calistrat. Acesta va împărtăși credincioșilor mesajul divin atât în timpul Sfintei Liturghii, cât și în cadrul Tainei Sfântului Maslu.

Preotul paroh Caia împărtășește gândurile sale, exprimând dorința de a fi împreună în rugăciune: „Ne dorim să fim împreună rugători și să vă bucurați de cuvântul de învățătură al Părintelui Calistrat, atât la Sfânta Liturghie, cât și la Taina Sfântului Maslu„.O zi de Florii deosebită la Tașca: Părintele Calistrat Chifan va fi prezent la Sfânta Liturghie și Taina Sfântului Maslu, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Denisa POPA

Articolul precedentConcert de Florii la Piatra Neamț: „Armonii Pascale”
Articolul următorFOTO. Incendiu puternic la o casă din Târgu Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.