0:00

Sexagenar nenorocit în incendiu, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn localnic de 68 de ani, din comuna Țibucani, a suferit arsuri pe jumătate din suprafața corpului după ce a încercat să aprindă focul în sobă cu benzină. Evenimentul a avut loc pe 12 februarie, militarii din cadrul ISU Neamț fiind solicitați în ajutor prin apel la numărul unic de urgență 112, înregistrat în dispecerat în jurul orei 14:52.

Au intervenit salvatorii de la SVSU Țibucani, cu o autospecială de stingere, Detașamentul de pompieri cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD, plus o ambulanță de la Târgu Neamț.

La ajungerea acestora, incendiul se manifesta cu flăcără deschisă într-una din camere, cu posibilitatea propagării la întreaga locuință. Până la final au ars obiecte de mobilier, materiale textile și obiecte de uz casnic din interiorul camerei.

Proprietarul locuinței, un bărbat de 68 de ani, a suferit arsuri pe aproximativ 50% din suprafața corpului și la căile respiratorii. Acesta a primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la membrii echipajelor SMURD și SAJ, ulterior fiind predat echipajului SMURD TIM (din cadrul Detașamentului Piatra Neamț) și transportat la UPU Piatra Neamț”, a anunțat ISU Neamț.

(G. S.)

Articolul precedentO cafea neagră și o carte bună – o altfel de invitație la lectură!
Articolul următorCum să îți alegi o casă de pariuri în 2023?
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.