0:00

Cum să îți alegi o casă de pariuri în 2023?, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFiecare parior, fie el începător sau experimentat, vrea să aibă cont la cea mai bună casă de pariuri de pe piață în 2023. Și ar fi simplu să cauți „Superbet înregistrare” fiind unul dintre operatorii de top și, ca atare, probabil cel mai cunoscut. Dar atunci când vrei să alegi 100% obiectiv, trebuie să iei în considerare câteva aspecte.

Promoții

Primul criteriu de care trebuie să ții cont este dat de promoțiile existente pe site. Totul începe cu bonusul de bun venit, care trebuie să fie unul exploziv și care să te cucerească imediat. Datorită unei promoții bune, poți multiplica bugetul cu care să adopți diferite strategii de pariere.

Bonusul de bun venit nu este singura ofertă de care poți să profiți la casele de pariuri online. Ai multiple bonusuri de reîncărcare, free bet-uri, turnee cu premii sau rotiri gratuite pentru cazino. Fiecare operator de top furnizează constant oferte și promoții pentru a menține interesul jucătorilor.

Oferta

Un alt aspect foarte important atunci când îți alegi o casă de pariuri în 2023 este oferta de pariere. Câte sporturi sunt disponibile, ce pe piețe poți să mizezi și care sunt cele mai bune cote. Orice operator licențiat din România are în ofertă sporturi precum fotbal, tenis sau baschet, dar dacă tu ești pasionat de sporturile electronice? Ori de fotbalul în sală (futsal)? Asigură-te că vei găsi tot ce îți dorești pe site-ul respectiv.

Cât despre piețele disponibile, nu mai vezi doar 1×2 sau pariuri pe goluri. Casele de pariuri îți aduc piețe pe șuturi, faulturi sau ofsaiduri la fotbal, cât și performanțe jucători la baschet ori handbal. Cotele sunt și ele extrem de importante, pentru că, până la urmă, sunt cele care îți aduc câștigul dorit. Miza se înmulțește cu cota totală și astfel ai câștigul potențial.

Interfață

Nu toate site-urile de pariuri arată la fel și nu toate vor avea o interfață care să îți convină. Trebuie să localizezi pariurile rapid și să te familiarizezi imediat cu toate funcțiile website-ului. O casă de pariuri online care se respectă va pune la dispoziția jucătorilor și o aplicație mobilă modernă. Cu aceasta, poți să te joci la pariuri de oriunde ai fi, atâta timp cât ai o conexiune la internet. Nu se schimbă nimic, pentru că vei putea plasa aceleași pronosticuri pe care le găsești și pe desktop. Aspectul de care trebuie să ții cont la un app este rapiditatea cu care se mișcă. Mai ales pentru pariurile live, unde fiecare secundă contează enorm.

Depuneri și retrageri

Metodele de depunere și de retragere pot să ridice sau să coboare calitatea unei case de pariuri online. Sigur, toți operatorii au cardul de credit/debit ca opțiune de plată, dar varietatea arată cât de mult investește casa de pariuri în confortul jucătorilor. Poate că nu ai un card de credit la dispoziție și vrei să te joci online. Paysafecard, Skrill sau Neteller sunt câteva portofele electronice pe care le regăsim la majoritatea operatorilor.

Și știm că fiecare casă de pariuri trebuie să facă anumite verificări atunci când retragi prima dată, însă vei aprecia mult mai mult bookmakerii care grăbesc procesul de retragere după ce se asigură că toate documentele tale sunt în ordine. Multe case de pariuri online fac acum plata în aceeași zi cu solicitarea de retragere.

ADV

Articolul precedentSexagenar nenorocit în incendiu
Articolul următorExtrădat în Cehia pentru un furt de jumătate de million de euro
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.